Rólam

Rácz Brigitta vagyok, 2007 óta foglalkozom SVT-vel (Spirituális Választerápia). Rendelkezem az SRA (Spiritual Response Association) tanácsadói képesítésével.

A Spirituális Választerápiát László Erikától tanultam. Azt megelőzően, több más, az öngyógyulást támogató módszert tanultam és gyakoroltam. Elvégeztem a Spirituális Újjáépítés tanfolyamot Milfait Mártinál és számos más SVT önfejlesztő tanfolyamot is.

Részt veszek a magyarországi és nemzetközi SVT közösség munkájában a fordító csapat tagjaként, az SRA (Spiritual Response egyesület) ICSC bizottságának tagjaként és tolmácsolok az SVT tanfolyamokon és rendezvényeken.

Édesanyám betegsége és barátnőm segítsége adott indíttatást, hogy öngyógyító módszerekkel foglalkozzak. Innen visszanézve, jó hosszú utat tettem meg, a teljes materialista és szkeptikus világfelfogástól. Nagyon szerencsés voltam abban, hogy mindig olyan tanárokhoz jutottam el, akik abban támogattak, hogy "meg tudod csinálni".

Az SVT tanácsadáson kívül, saját módszeremmel, a Morphogenetixxel végzek csoportos és egyéni spirituális élethelyzet állítást, fordítok (angol-magyar), tolmácsolok (angol-magyar) és könyvet írok.

No comments:

Post a Comment