SVT (Spirituális Választerápia) tanácsadás

Milyen területeken segíthet az SVT?

Az SVT azt az alapelvet vallja, hogy "a Lélek felelős a saját gyógyulásáért. Semmi sem történik, amit ne a Lélek tervezett vagy engedélyezett volna. Saját valóságunkat teremtő isteni lényként nem lehetünk áldozatok." Lehet, hogy ez első olvasásra nem kellemes érzés, de ha jobban belegondolunk, akkor éppen ez teszi lehetővé, hogy változtassunk az életünkön, hiszen választhatunk mást.

Mivel minden a saját választásunk, életünk bármely területének vizsgálatához és tisztításhoz használható az SVT. Feltárhatjuk mindazokat az energiákat, programokat, hitrendszereket, amelyek nem a tudatos szinten működnek.

Mi történik a tanácsadás során?

Megbeszéljük, hogy mi az a helyzet, amin szeretnél változtatni. Felső Én segítségével, táblázatok és inga használatával vizsgáljuk, hogy milyen energiák, programok kapcsolódnak hozzá, ill. ezeket tisztítják a Lélek feljegyzéseiből, hogy szabadon, pozitív energiákkal feltöltve választhasson, új pozitív tapasztalatokat.

Mennyi ideig tart a tanácsadás?

A tanácsadás időtartama kb. egy - másfél óra.

Mire nem alkalmas az SVT?

Az SVT nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot vagy kezelést. Nem alkalmas és nem használható diagnosztizálásra. Szándékaink, döntéseink, tetteink hatására életünk minden pillanatban változik, tudatosan teremtjük, ezért az SVT nem használható jövendő mondásra vagy jóslásra. 

No comments:

Post a Comment