Tisztítási témák SVT-vel foglalkozóknak

2013. február. 10.
Tisztasági fogadalom
Más életeinkhez gyakran kapcsolódnak fogadalmak vagy más hasonló jellegű energia kötöttségek. Egy tisztasági fogadalom tisztítása kapcsán azt találtam, hogy egy trauma hatására csalódtam az emberi szeretetben. A következő kérdésekkel vizsgáltam:
- Mennyire tartom tisztának az emberi szeretet? (Külön az önszeretet, a férfiak és a nők szeretetét)  és mennyire tartom tisztának az isteni szeretet? Az én esetemben, csak az isteni szeretet volt százas. :) Azt is meg lehet vizsgálni, hogy mit társítok a szeretethez, ill., hogy milyen konklúziót vontam le ebből. Pl. lemondás a szeretetről elzárkózás a szeretettől.

Jó tisztítást! Szeretettel, Brigitta

2013. február 10.
Kontroll és tehetetlenség kapcsolata

Különböző okokból tudatosan (vagy anélkül) kontrollálhatjuk ill. próbáljuk kontrollálni életünket, vagy életünk egy részét. Ez lehet annak az eredménye, hogy az életünkben, vagy annak egy területén, tehetetlennek (sarokba szorítottnak, kiszolgáltatottnak) érezzük magunkat. Amikor a 2. táblázaton az Uralom/Hatalom témát/kihívást mutatják (angolul Control/Power), akkor megkérdezhetjük, hogy mennyire szeretnénk az életünket, vagy valamelyik részét kontrollálni. Kérhetünk információt arról is, hogy kapcsolódik-e hozzá tehetetlenség és milyen területe, vagy mivel kapcsolatban.

Jó tisztítást! Szeretettel, Brigitta

Közöny
Saját magamon dolgozva, gyakran kaptam a közöny energiáját és nem nagyon tudtam vele mit kezdeni. Mígnem, egy idézetet olvasva, megértettem. "... A közönynek nincsenek idegvégződései ..." Így rögtön érthetővé vált. A közöny ez esetben védekezésiforma volt, hiszen ha közönyös vagyok, nem mutatom ki az érzelmeimet, nem szeretek, stb, akkor nem sérülhetek. Így a közöny úgy működik, mint egy gumikesztyű, amit az idevégződéseink végére húzunk, vagyis egyfajta védekezési reakció. Ebből kiindulva, az adott helyzetre vonatkoztatva, több további kérdést lehet feltenni, ami segít kibontani és oldani a helyzetet.

Jó tisztítást! Szeretettel, Brigitta

No comments:

Post a Comment